Vind de personeel die u zoekt.

Informatie voor Werkgevers

Quality Royal is een gespecialiseerde dienstverlener, die staat voor vakkennis, open communicatie en kwaliteit. Al jarenlang bewijst Quality Royal een betrouwbare en deskundige organisatie te zijn; een professionele partner met een complete dienstverlening op het brede gebied van arbeidszaken. Wij bieden opdrachtgevers en uitzendkrachten een duurzame relatie.

De kwaliteit van onze dienstverlening staat centraal: voor, tijdens en na de inleenperiode. Dit doen we met ervaren en professionele medewerkers, korte communicatielijnen en een vast aanspreekpunt.

Quality Royal is lid van de ABU, ingeschreven in het register Stichting Verificatie Registratie Ondernemingen (VRO), lid van de Stichting Financiële Toetsing (SFT) en in bezit van een eigen G-rekening. Zo bent u in het kader van de wet Ketenaansprakelijkheid goed ingedekt en loopt u geen risico’s

No Cure, No Pay

De snelle ontwikkelingen in de techniek stellen steeds hogere eisen aan het personeel. Quality Royal ziet erop toe dat medewerkers hun vak bijhouden. Toch kan het altijd wel eens gebeuren dat u niet tevreden bent over de vakbekwaamheid van een tijdelijke medewerker. Daarom hanteren wij in de eerste vier uren van uitzending of detachering het ‘no cure no pay’-beginsel. Indien u in die periode niet tevreden bent over de door de uitzendkracht uitgevoerde werkzaamheden, kunt u dit binnen de gestelde tijd aan ons kenbaar maken. Vanzelfsprekend zorgen wij in dat geval voor een vervangende kracht.

  • Informatie

  • Buitenop 16
    6041 LA Roermond
  • 085 – 046 65 00

Recente Vacatures