Fasensysteem.

Als je voor het eerst gaat werken voor een uitzendbureau start je in fase A. Fase A duurt 78 gewerkte weken; dit is gelijk aan 1,5 jaar. Vakantieweken of ziekte worden niet meegeteld. Als je 26 weken of langer niet werkt in fase A, moet je weer opnieuw bij het begin van fase A starten. Quality Royal biedt in fase A uitzendovereenkomsten aan met uitzendbeding. Het uitzendbeding houdt in dat het einde van de opdracht van de inlener, ook het einde van jouw werkzaamheden betekent. Daarnaast eindigt jouw uitzendovereenkomst bij ziekte; je kunt dan per direct opstappen en je krijgt niet doorbetaalt, als je niet werkt.

Fase B duurt 2 jaar. Onderbreek je in fase B het werk 13 weken of langer, dan begin je weer aan het begin van fase B. Is de onderbreking 26 weken of langer in fase B, dan ga je weer terug naar het begin van fase A. Quality Royal biedt in fase B uitzendovereenkomsten aan voor bepaalde tijd. Quality Royal kan gedurende 2 jaar maximaal 8 uitzendovereenkomsten voor bepaalde tijd bieden. Deze uitzendovereenkomsten kunnen echter wel elke gewenste lengte hebben en zijn niet gebonden aan een minimumduur. In fase B ben je gebonden aan een opzegtermijn en bij ziekte wordt 91% van jouw salaris doorbetaald door Quality Royal. Einde van de opdracht van de inlener, betekent niet het einde van jouw werkzaamheden. Indien er onverhoopt geen werk voorhanden is, zal Quality Royal jou doorbetalen.

Fase C heeft een onbepaalde tijdsduur. Quality Royal biedt je een uitzendovereenkomst voor onbepaalde tijd aan. In fase C ben je gebonden aan een opzegtermijn en bij ziekte wordt 91% van jouw salaris doorbetaald . Einde van de opdracht van de inlener betekent niet het einde van jouw werkzaamheden. Indien er onverhoopt geen werk voorhanden is, zal Quality Royal jou doorbetalen.

Recente Vacatures

Recente Vacatures